Fedezze fel Európát fapados buszjegyekkel!

Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól!

 

Utazza be Európát egy környezetbarát busz fedélzetén! Válassza ki a járatát a kiterjedt összeköttetés-hálózatból – 250 000 napi csatlakozás több mint 27 európai ország 1400 célállomásához: ezzel igazán bejárhatja Európát!

Ez egy fiatal utazási vállalat, amely 2013 óta Európában milliók utazási szokásait változtatja meg. Technológiai start-up, internetcég és klasszikus közlekedési vállalat egyedülálló kombinációjaként rövid idő alatt Európa legnagyobb távolsági buszhálózatát hozta létre. A zöld távolsági buszok betartják a legmagasabb komfort-, biztonsági és környezetvédelmi szabványokat, és az autóhasználat ökológikus és kényelmes alternatíváját kínálják.

Maximális biztonság

A buszok megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak, illetve buszvezetők szakszerű képzést kapnak, és a legmegfelelőbb és legújabb módszereket alkalmazzák. A távolsági buszok rendelkeznek biztonsági övekkel, és azt be kell csatolni az utazás ideje alatt.

Garantáltan a legjobb ár!

Verhetetlen áron juthat el európai úticélokba – minél előbb lefoglalja, annál olcsóbb jegyhez juthat!

Ízelítő az árakból: Budapest-München 7.480 Ft, Budapest-Bécs reptér 4.780 Ft, Budapest-Velence 8.990 Ft, Budapest-Belgrád 7.790 Ft, Budapest-Berlin 10.990 Ft

Fedélzeti szolgáltatások:

Ha a buszunkkal utazik, garantáltan a legjobb szolgáltatást kapja. Minden busz fedélzetén ingyenes Wi-Fi, extranagy lábtér, olcsó snackek és italok, valamint számos csatlakozóaljzat várja, és a poggyászának is jut hely bőven.

  • Wi-Fi

Egy percig sem fog unatkozni az ingyenes fedélzeti Wi-Fi-nek köszönhetően – utazás közben böngészhet, cseveghet barátaival vagy megnézheti az e-mailjeit – és mindezt 4G sebességen!

  • Lábtér

Garantáltan nagy lábtere lesz. Modern buszaink kényelemes ülésekkel vannak felszerelve, amelyek nagy teret hagynak Önnek. Minden ülés támlája állítható, és még hosszabb utakon is kényelmes.

  • Snackek és italok

Mindig gondoskodunk Önről utazása során: a fedélzeten olcsó snackek és italok vásárolhatóak. A termékekről érdeklődjön buszvezetőjétől.

  • Csatlakozóaljzatok

Szeretne böngészni az interneten, csevegni vagy dolgozni a laptopján, de lemerült az akkumulátora? Semmi probléma! Keresse a csatlakozóaljzat szimbólumát vagy kérdezze meg a segítőkész sofőrt, hol található egy konnektor a buszon.

  • Toalett

Még van néhány perc hátra a következő megállóig? Nincs ok az aggodalomra! Minden buszon van fedélzeti toalett.

  • Poggyász

Egy kézipoggyászt (max. 42 x 30 x 18 cm-t, 7 kg) és egy útipoggyászt (max. 80 x 50 x 30 cm, 20kg) vihet magával ingyen. Kérjük, címkézze fel poggyászait, és írja rájuk nevét és címét.

Külföldi utak esetében, kérjük, győződjön meg róla, hogy a határ átlépéséhez szükséges minden dokumentumot, személyi igazolványt magánál tart. Kérjük, a vámellenőrzések érdekében ne zárja le poggyászát, címkézze fel, és írja rá a nevét és címét, hogy ne lehessen őket összekeverni!

 

Ajánlatot kérhet személyesen, e-mailben, telefonon!

EuroMiskolc Travel Utazási Iroda

3530 Miskolc, Széchenyi u. 54. fszt. 1.

Email: info@euromiskolctravel.hu, euromiskolc@gmail.com, euromiskolc1@gmail.com

Tel.:  46/322-527, 06-70/7741-908