A Duna delta felfedezése

Hajózás a deltában, fürdés a Fekete-tengerben

 

Időpont: 2018. szeptember 18-24. (7 nap/6 éjszaka)

Utazás:  komfortos, légkondicionált autóbusszal

Szállás: 1 éjszaka Brassó környékén, falusi turizmusban, 2-3 ágyas szobákban, fürdőszobával rendelkező szép családi házaknál.  3 éjszaka a tengerparton, 1 éjszaka Bukarest környékén, 1 éjszaka Déva környékén  – középkategóriájú szállodákban/panziókban 2-3 ágyas zuhanyos/WC-s szobákban.

Ellátás: reggeli, a falusi turizmusban 1 vacsora

Min.létszám:  40 fő

 

Program:

1.nap: Indulás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás Nagyszebenen és az Olt völgyén át Brassóig. Útközben pihenő Barcarozsnyón, egy szép szász városkában, amely felújított házakkal, történelmi belvárossal vár bennünket. Idő függvényében megtekinthető a csinosan felújított vár. Vacsora, szállás Brassó környékén.

2.nap: Reggeli után Buzau irányában megyünk tovább. Átkelünk a Kárpátokon a Kárpát-kanyar térségében. Sárvulkánok, Saligny híd (4 km hosszú vasúti híd a Dunán), Duna-Fekete-tenger-csatorna. Szállás a tengerparton.

3.nap: Reggeli, majd utazás Tulcsába. Hajózunk a Duna-delta gyönyörű és változatos természeti környezetében: Tulcsa-Crisan-Mila 23-Tulcsa körút. Szállás az előző napi helyen.

4.nap: Reggeli után pihenés, fürdés a tengerparton. Vagy fakultatív egész napos hajókirándulás Sulinába (a Duna középső ága itt ömlik a Fekete-tengerbe). Városnézés: a négy világítótorony, a Szent Miklós katedrális, az óhitű Ortodox templom, tengerészeti temető és strandolás. Szállás a már ismert szálláshelyen.

5.nap: Reggeli. Búcsú a Duna-deltától, utazás Bukarest felé. Városnézés a román fővárosban. Szállás Bukarest környékén.

6.nap: Reggeli, majd utazás a Horezu-Transalpina-Oasa-tó útvonalon, megállás a legszebb látnivalóknál. Szállás Déva környékén.

7.nap: Reggeli, majd indulás hazafelé. Útközben felkeressük Bradon az Aranymúzeumot, a Mézgedi barlangot (van egy kis gyalogtúra a barlangig), és – ha marad idő – Magyarremetén, az árpádkori templomot. Útközben fakultatív ebédre is nyílik lehetőség. A késő esti órákban érkezünk haza.

A programok sorrendje, ill. 1-2 programelem a helyi lehetőségek, a nyitva tartások, az időjárás függvényében változhat.

 

Részvételi díj: 77.900 Ft/fő + utasbiztosítás

Vacsora felár: 15.400 Ft/fő/5 alkalommal

Egyágyas szoba: kérésre, felára kb. 18.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszközlekedés, a 6 éjszakai szállás, a 6 reggeli, az 1 vacsora és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív vacsorák, a hajózás, a belépők, a fakultatív program és az utasbiztosítás díját.

 

 

Kellemes, élményekben gazdag utazást kívánunk!

  • Barcarozsnyó

  • Barcarozsnyó2

  • Brassó

  • Brassó3

  • Duna-Delta 3

  • Duna-Delta

  • Duna-Delta 2

  • Románia – Fekete tenger 2

  • Bukarest 2

  • Bukarest

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!
Utazás adatai:

Utazás: A Duna delta felfedezése (Hajózás a deltában, fürdés a Fekete-tengerben)
Időpont: 2018. szeptember 18-24. Jelenleg ez az út nem foglalható, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodánkkal a +36/46/322-527-es telefonszámon.Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés