Adventi kirándulás Zakopanéba – bevásárlás  Nowy Targban

 

Útvonal:        Miskolc-Bánréve-Rozsnyó-Poprád-Javorina-NowyTarg-Zakopane-Bánréve-Miskolc

Utazás:          komfortos autóbusszal

Szállás:          Zakopane környékén egyszerű családi panzió 2-3 ágyas zuhanyos/WC-s szobáiban

Ellátás:          reggeli

Min.létszám: 40 fő

Csoportos igény esetén a megrendelés szerinti helyről, időpontban – egyedileg kalkulált áron – is indítunk autóbuszt!

 

Program:

1.nap: Indulás reggel 5 órakor a Búza térről, a Görögkat.templom melletti parkolóból. Utazás a Szlovák paradicsom, a Magas Tátra festői tájain keresztül Nowy Targ-ba. A nagy piac gazdag kínálatából jól bevásárolhatunk, hiszen a ruhaneműtől kezdve a finom tejkaramellán keresztül a lábbelikig minden kapható nagyon kedvező áron. Majd utazása varázslatos faépületeiről ismert üdülőhely, Zakopane adventi hangulatban égő központjába. Közös séta (fatemplom, kiválók temetője). Majd szabadprogram az adventi látogatók forgatagában. Vásárlási lehetőség a piacon és a környező utcákban található boltokban (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok, tejkaramella, csokoládék). A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. Finom csokoládé vásárlására ajánljuk a krakkói Wawel Csokoládégyár mintaboltját. Szabad időben meglátogathatjuk a furcsa és mulatságos Fordított házat is.

2.nap: Reggeli után megtekintjük a Fatimai Szűzanya tiszteletére szentelt templomot Krzeptówkában, amely az egyik legfiatalabb a régióban – 1992-ben szentelték fel. Tisztelgünk a nagy pápa emlékének, hiszen itt pápai mise is zajlott, a kegyhely egyben hálajel is az 1981-i merényletben meglőtt pápa életének megmentéséért, valamint szobra is áll itt. Érdemes ebédre megkóstolni valamelyik lengyel nemzeti ételkülönlegességet az egyik jellegzetes zakopanei karzcma-ban, és leöblíteni egy korsó forralt sörrel. A zakopanei piac végében található a Gubalowka felvonó, mely 1128 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowka hegy csúcsáról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk a városkára és a Tátra hófödte vonulataira. Részt vehetünk egy felejthetetlen élményt jelentő lovasszánozáson (ha nincs elegendő hó, akkor lovaskocsizunk). Indulás hazafelé 17 óra körül, hazaérkezés késő este (22-23 óra között).

A program és útvonal az időjárási viszonyoktól függően módosulhat.

 

Részvételi díj:                            17.800 Ft/fő + utasbiztosítás

Tiszaújvárosból (min.10 fő):   18.800 Ft/fő + utasbiztosítás

Egyágyas felár: 3.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszközlekedés, az 1 éjszakai szállás, a helyi adó, a reggeli és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a belépők, a fakultatív programok  és az utasbiztosítás díját.

 

Fakultatív programok (Az igényt jelentkezéskor jelezni kell!):

Vacsora: kb. 2.500 Ft

Lovasszánozás (vagy kocsizás kb.40 PLN), kolbászsütögetéssel, forralt borral/teával: kb. 60 PLN  (szánozás csak megfelelő hóviszonyok esetén lehetséges)

Gubalowka (lanovka): kb.23 PLN/kedv.18 PLN

Fordított ház kb. 12 PLN, diákoknak kb. 8 PLN

Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges az utazáshoz (14 év alatti gyermeknek is)!

 

Kellemes adventi kirándulás kívánunk!

  • Zakopane005

  • Zakopane011

  • Zakopane002

  • Zakopane010

  • Zakopane003

  • Zakopane009

  • Zakopane004

  • Zakopane007

  • Zakopane008

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!




Utazás adatai:

Utazás: Adventi kirándulás Zakopanéba – bevásárlás Nowy Targban
Időpont:
2018.december 1-2.



Kapcsolattartó adatai:




Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés