ADVENTI CSALÁDI PROGRAMOK A BIKALI RENESZÁNSZ ÉLMÉNYBIRTOKON, az ország első családi élményparkjában

+ a Kecskeméti Téli Fesztivál

Időpontok: 2020. december 13.

Utazás: komfortos, légkondicionált autóbusszal

Min.létszám: 40 fő

Program:

Indulás a kora reggeli órákban Miskolcról, a Búza térről, a Görögkat.templom melletti parkolóból. Utazás Az év végi forgatagban nincs időd a legmeghittebb ünnepére készülni? Mi segítünk! Dekorálási és ajándék tippeket adunk, valamint eszközt és lehetőséget, hogy kibontakoztathasd kreativitásod! Belemerülhetsz a meghitt hangulatú középkori városba, bámulatos előadásokon vehetsz részt és ízletes étkekkel kényeztetheted magad.

Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, járd be a Mesefalut, az Óvárost és A városon kívüli területet, ahol számtalan különleges attrakció várja a látogatókat. Légy te az egymilliomodik látogatónk, és nyerj wellness pihenést!Az Élménybirtok látogatói számát tekintve hamarosan meghaladjuk az 1.000.000 látogatót, ezért azt a személyt, aki megvásárolja az egymilliomodik belépőjegyet megünnepeljük, és megjutalmazzuk! A szerencsés látogató egy emléktáblával és egy wellness pihenéssel gazdagodik, melyet a Puchner Kastélyszállóban tölthet el kedvesével. Az utalvány tartalma: szállás 2 éjszakára standard szobában történő elhelyezéssel, félpanziós ellátás, a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztással, valamint 4 wellness részleg használata.

Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a mézeskalács készítő, mézárus, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, az ólomkatona festő, a könyvkötő, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, a kanál díszítő, valamint a fafaragó.

Lovagi torna – látványos lovas előadás a Lovagi Arénában látványos lovas előadás, Lovagi torna várja az érdeklődőket, és még számtalan ötletes játékkal készülnek a szervezők.
Rövid pihenő Kecskemét városának történelmi főterén, ahol gyertyagyújtás, karácsonyváró műsorok, ünnepi események várnak az adventi időszakban. Egy hónapon keresztül kézműves ajándék vásár, forró italok, illatos kürtőskalács, jégpálya található a karácsonyi fényekbe öltözött főtéren.

Érkezés Miskolcra a késő esti órákban.

Részvételi díj: 10.800 Ft/fő + utasbiztosítás

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz-közlekedés és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a belépők és az utasbiztosítás díját.

Megjegyzés: A Bikali Élménybirtokra előzetesen le kell foglalni és meg kell vásárolni a belépőjegyet, ezért a jelentkezéskor fizetendő. Szélsőséges időjárás esetén elképzelhető, hogy a szabadtéri programok módosulnak.

Kellemes adventi kirándulást kívánunk!

  • christmas-decorations-on-fences-on-autumn-street

  • kecskemet

  • bank-2547356_1920

  • christmas-2979112_1920

  • christmas-2994875_1920

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!Utazás adatai:

Utazás: Advent Gyula
Időpont:
nem foglalható
Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés