Balatoni tavasz

Tulipánszüret Kőröshegyen, parti séta Siófokon

Cseréljük gumicsizmára a fürdőruhát egy kalandos napra!

 

Időpont:            2020. április 10. (Nagypéntek) – 1 nap

Útvonal:            Miskolc -M0 és M7-es autópálya – Kőröshegy – Ságvár – Siófok – M7-es és M0-s autópálya – Miskolc

Utazás:              komfortos, légkondicionált autóbusszal

Min.létszám: 40 fő

 

Program:

Indulás Miskolcról 4.30 órakor a Búza térről, a Görögkat.templom meletti parkolóból, találkozás 4.15 órakor.

Végre itt a tavasz és a jó idő. Nyílnak a szebbnél szebb virágok és nincs ez másképp a Kőröshegyi Levendulásban sem. Körülbelül 176 ezer tulipánhagymát ültettek el Kőröshegyen, melyek reméljük, hogy gyönyörű virágokat hoznak áprilisban és sok látogató ünnepi asztalát díszíti majd otthon! A tulipán vágása nem károsítja a növényt, a tépkedés viszont igen. Ezért lehet bérelni metszőollókat, a metszésről a helyszíni szakértők tájékoztatnak. Gyönyörű kosarakat lehet kölcsönözni a virágszedéshez és a fotózáshoz, melyek szintén megvásárolhatóak lesznek!

Tulipánszüret után egy különleges kis ékszerdoboz a következő megállónk. A Ságvár közeli Krista Portán falusi vendégasztal keretében helyi termékek kóstolására és vásárlására van lehetőség. A Pajta tárlat megtekintése során a régi paraszti élettel kapcsolatos használati tárgyakat és iratokat nézhetnek meg a látogatók tárlatvezetéssel.

A nap végén még egy pihenőt tartunk a Balaton fővárosában, Siófokon. Sétálhatunk, kávézhatunk a kikötőben, a tó partján. Jó időben gyönyörködhetünk a nap sugaraiban. Sok szép élménnyel gazdagodva 21-22 óra érkezünk haza.

 

Részvételi díj: 11.900 Ft/fő 

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszközlekedés és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza az esetleges egyéb költségeket.

Tájékoztató árak:

  • Belépő nincs! Virágokat fajtánként 150-170 Ft/szál áron lehet vásárolni, a tulipános vödröket és a virágszedő kosarakat várhatóan idén 2500 Ft és 5000 Ft között árusítják.
  • Éles metszőollót a helyszínen lehet kölcsönözni 500 Ft letéti díj ellenében (melyet természetesen visszaadnak használat után, de az ollót akár haza is lehet vinni emlékbe).

 

Megjegyzés: a programok megvalósulásának sorrendje a helyi viszonyok függvényében változhat. Az esetleges kései virágzás vagy elvirágzás miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

 

Kellemes, élményekben gazdag kirándulást kívánunk!

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!Utazás adatai:

Utazás: Balatoni tavasz
Időpont:
2020. április 10.
Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés