Mindig sláger! – Hosszú hétvége a Garda-tónál

 (Verona, Sirmione, Bledi-tó)

 

Időpontok: 2019. október 10-13 (4 nap/2 éj)

Útvonal: Miskolc-Budapest-Tornyiszentmiklós-Maribor-Ljubljana-Trieszt-Padova-Verona-Sirmione és vissza

Utazás: komfortos, légkondicionált autóbusszal

Szállás: középkategóriájú szálloda 2-3 ágyas zuhanyos/WC-s szobáiban

Ellátás: reggeli

Min.lészám: 40 fő

 

Program:

1.nap: Indulás csütörtök este 18.00 órakor Miskolcról, a Búza térről, 21:00 órakor Budapestről, a Déli pályaudvartól. Éjszaka folyamatos utazás a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Maribor-Ljubljana-Trieszt-Padova-Verona útvonalon Verona felé. Az utazás során 3-4 óránként tartunk 20-30 perces pihenőket.

2.nap: Reggel megérkezünk Veronába. Itt először közös buszos városnézést tartunk, majd utána gyalogosan fedezzük fel Verona fontos látnivalóit (Szent Zénó-templom, veronai erőd, római kori színház, Scaligeri-híd, Ponte Pietra kőhíd, középkori városfalak, Aréna, Piazza delle Erbe – a középkori Itália egyik legszebb főtere és Júlia háza). Következő állomásunk Sirmione, a ,,Garda-tó fővárosa”. A 3,5 km hosszan a tóba benyúló félszigetre épült városka a középkorban a veronai zsarnok Scaligeri-család birtoka volt. A családnak a környéken 28 vára állott, ezek közül az egyik legfontosabb volt a sirmionei várkastély. Egy fagylalttal a kezünkben megtekintésre ajánljuk a római kori fürdő romjait (Catullus grottái), és ezúttal is lesz fél órás motorcsónakozási lehetőség a Garda-tavon. Továbbutazunk a tó keleti partján. Igény esetén Bardolinóban részt veszünk egy degusztációs programon, ahol a környék kiváló borait kóstolhatjuk meg. Kora este megérkezünk szálláshelyünkre Brenzonébe. Este szabadprogram.

3.nap: Reggeli, majd a közeli Malcesinébe utazunk. A tó keleti partjának legismertebb településén meglátogatjuk a középkori Scaligeri-várat, ezután pedig felvonóval felmegyünk a tó fölé magasodó 2218 méteres Monte Baldo (Bátor Hegy) hegyoldalába. Innen jó idő esetén csodás kilátásunk van Olaszország legnagyobb és Európa kilencedik legméretesebb tavára: a Garda-tóra! A felvonózás után a busszal Riva del Garda városba utazunk. Ez a Garda-tó legészakibb települése, ahol csodás Monarchia korabeli palotákat és kikötőt találunk. Érdemes sétálni egyet a tó fölött kanyargó ösvényen is. A program után visszatérünk a szálláshelyünkre, este szabadprogram.

4.nap: A reggeli után elindulunk hazafelé. Útközben meglátogatjuk a szlovéniai Bledi-tavat. A Júliai-Alpok lábánál fekvő település egy igazi alpesi gyöngyszem! Lehetőség lesz felmenni a bledi várba, vagy pletnázni egyet a tó közepén lévő kis szigetre, ahonnan a legszebb kilátás nyílik a környékre. Délután és este folyamatos utazás hazafelé. Érkezés a késő esti-éjszakai órákban.

 

Részvételi díj: 54.900 Ft/fő helyett  AKCIÓS ÁR: csak 44.900 Ft/fő!

Egyágyas felár: 3.200 Ft/fő/éj

Vacsora két estére: 30 euró/fő (előre fizetendő)

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz-közlekedés, a 2 éjszaka szállás, a 2 reggeli és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza az utasbiztosítást; illetve a behajtási engedélyeket és az idegenforgalmi adót: 10 euró/fő (létszámfüggő és kötelező).

 

Fakultatív programok (Tájékoztató árak):

 • Motorcsónakozás Sirmionében: 11 euró/fő
 • Scaligeri-vár Malcesinében: kb. 5 euró/fő
 • Felvonójegy oda-vissza a Monte Baldóra: kb. 15 euró/fő
 • Borkóstoló program Bardolinóban: kb. 12 euró/fő
 • Pletnázás a bledi-tavon: 14 euró/fő

 

Kellemes, élményekben gazdag kirándulást kívánunk!

 • verona-2612756_1280

 • Verona1

 • verona2

 • Sirmione

 • Sirmione2

 • malcesine

 • DSC04994

 • DSC04841

 • DSC04583

 • bled2

 • bled

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!Utazás adatai:

Utazás: Mindig sláger! – Hosszú hétvége a Garda-tónál
Időpont:

2019. október 10-13.Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés