PÜNKÖSD ÉS SÖRFESZTIVÁL PRÁGÁBAN – BOMBA ÁRON!

Prága, Lednice, Pozsony

3 nap/2 éjszaka

 

Időpont:            2019. június 7-9.

Útvonal:             Miskolc – Budapest – Pozsony – Brünn – Prága – Pozsony – Rajka – Budapest – Miskolc

Utazás:               komfortos légkondicionált autóbusszal

Szállás:               Prágában 2-3-4 ágyas fürdőszobás szállodai*** szobákban

Ellátás:               reggeli, fakultatív vacsora

Min.létszám:   44 fő

 

Program:

1.nap: Indulás hajnal 4 órakor Miskolcról, a Búza térről. Utazás a fenti útvonalon, rövid pihenőkkel. Útközben rövid séta Pozsony, az egykori magyar királyi koronázóváros szépen felújított magyar emlékezetű várában, ahonnan szép kilátás nyílik a Szt. Márton koronázó dómra, Pozsony hídjaira, és a vár alatt elterülő városrészre. Ezután meglátogatjuk a világörökségek közé tartozó csodaszép Lednicei várkastélyt. Majd utazunk tovább Prágába, elfoglaljuk szállásunkat.

2.nap: A reggeli utáni városnézésünket a prágai várban kezdjük. Itt található többek között a gótikus Szt. Vitus katedrális, a Szt. György szobor, a Régi Királyi palota, a Szt. György bazilika, a vár legfestőibb, legromantikusabb utcája, az Arany utcácska. Lesétálunk a Kisoldalra, Prága legnagyobb barokk templomához, a Szt.Miklós-templomhoz, majd  a világhírű kőhídhoz, a Károly hídhoz érkezünk.  A délután további részét a sörfesztiválon töltjük. (Aki nem szeretne részt venni a sörfesztiválon, az maradhat a városban, vagy pedig egyénileg visszatérhet a szállodához, ahol szintén van étkezési lehetőség. Az idegenvezető mindehhez segítséget nyújt.)

 

  1. CSEH SÖRFESZTIVÁL, PRÁGA 2019

A legkiválóbb cseh sörök, a legjobb szakácsok, cukrászok remekei várják a látogatókat!

38 sörgyár több mint 70-féle söre pezseg a söröskorsókban. 200 fiatal, cseh népviseletbe öltözött fiú és leány áll a vendégek szolgálatára!

Megismételhetetlen atmoszféra fogadja Csehország legnagyobb, 10.000 ülőhellyel rendelkező sörsátrában.

A cseh éttermek és sörözők legkiválóbb séfjei készítik a helyi konyha specialitásait. Élő zene és hétvégi afterpartik szórakoztatnak. Érkezéskor a vendég fog kapni egy kártyát, melyre feltölthet egy meghatározott összeget, és azzal fizethet a fesztivál egész területén. Használata egyszerű, biztonságos és gyors.

Jöjjön szórakozni, enni, inni és találkozni másokkal!  Jöjjön sörözni!

További információk:  www.ceskypivnifestival.cz

 

3.nap: Reggeli után folytatjuk városnézésünket a Világörökségi történelmi városközponttal büszkélkedő cseh fővárosba. Megismerkedünk a „városok királynőjének” nevezetességeivel: Vencel tér, Lőportorony és környéke: a szecessziós Reprezentációs Ház, a Karolinum, a Tyl Színház. Besétálunk a híres, ódon hangulatú Óvárosi térre, ahol a Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, amely immár több mint ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Indulás hazafelé a déli órákban. Hazaérkezés 23 óra körül.

 

Részvételi díj: 34.400 Ft/fő + utasbiztosítás

Fakultatív vacsora (3 fogásos, a belvárosban): 3.000 Ft/fő (június 8. estére, jelentkezéskor fizetendő)

Egyágyas felár: 3.600 Ft/fő/éj

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszközlekedés, a 2 éjszakai szállás, a 2 reggeli és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a belépők és az utasbiztosítás díját.

 

Belépők költsége: kb. 440 CZK + sörfesztiválra: kb. 100 CZK

 

Kellemes, élményekben gazdag utazást kívánunk!

  • Prága 11

  • Prága 7

  • Prága 4

  • Sörfesztivál Prága2

  • Sörfesztivál

  • Sörfesztivál Prága3

  • Prága 3

  • Prága 1

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!
Utazás adatai:

Utazás: Pünkösd és sörfesztivál Prágában
Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés