PRÁGA – KARLOVY VARY

3 nap/2 éjszaka

 

Időpont: 2018. október 20-22.

Útvonal: Miskolc -Budapest-Bratislava-Brno-Prága–Karlovy Vary-Bratislava-Rajka-Budapest-Miskolc

Utazás: komfortos légkondicionált autóbusszal

Szállás: Prágában 2-3-4 ágyas fürdőszobás szállodai*** szobákban

Ellátás: reggeli, fakultatív vacsorák

Min.létszám: 40 fő

 

Program:

1.nap: Indulás hajnal 4 órakor. Utazás a fenti útvonalon, rövid pihenőkkel. Érkezés a Világörökségi történelmi városközponttal büszkélkedő cseh fővárosba a délutáni órákban. Megkezdjük ismerkedésünket a „városok királynőjének” nevezetességeivel: Vencel tér, Lőportorony és környéke: a szecessziós Reprezentációs Ház, a Karolinum, a Tyl Színház. Már ezen a napon besétálunk a híres, ódon hangulatú Óvárosi térre, ahol a Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, amely immár több mint ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket, sőt megkóstolhatjuk a finom cseh sörök egyikét is.  Szállás.

2.nap:  Reggeli a szállóban. Kirándulás Karlovy Varyba, az Európa-hírű cseh fürdővárosba. Útközben megállás a Krusovicei Sörgyár mintaboltjánál, vásárlási, kóstolási lehetőség. Karlovy Vary szép fekvésű városában ma is sok pompás épület emlékeztet az Osztrák-Magyar Monarchia időszakára, amikor a város a nemzetközi arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. Az Ivócsarnokban megízlelhető a híres karlsbadi gyógyvíz ostyával. Felvonóval fel lehet menni a Diána-kilátóhoz (kb. 80 CZK), ahonnan az Érchegység gyönyörű hegyvonulatai, erdői láthatók. Szállás az előző napi helyen.

3.nap: A reggeli utáni városnézésünket a prágai várban kezdjük. Itt található többek között a gótikus Szt. Vitus katedrális, a Szt. György szobor, a Régi Királyi palota, a Szt. György bazilika, a vár legfestőibb, legromantikusabb utcája, az Arany utcácska. Lesétálunk a Kisoldalra, Prága legnagyobb barokk templomához, a Szt.Miklós-templomhoz, majd a világhírű kőhídhoz, a Károly hídhoz érkezünk. Indulás hazafelé dél körül, érkezés a késő esti órákban.

Faktultatív programajánlatunk: Egy órás panoráma sétahajózás Prágában 

Ezt programot ajánljuk mindenkinek, aki különleges perspektívából, a Moldva folyóról is szeretné megcsodálni a cseh főváros legfontosabb történelmi nevezetességeit: láthatják a patinás prágai várat, a Nemzeti Színház épületét, a Kisoldal barokk épületeit, áthajóznak a híres Károly híd alatt és gyönyörködhetnek a rakpart art nouveau épületeiben. A gyalogos városnézés kellemes fáradtsága után tökéletes lehetőség pihenésre, relaxálásra, gyönyörködésre, Prága csodálatára. A sétahajózás időtartama alatt a bárban frissítők, finom cseh sörök és snackek is vásárolhatóak.

 

Részvételi díj: 36.400 Ft/fő + utasbiztosítás

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz-közlekedés, a 2 éjszakai szállás, a 2 reggeli és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a belépők, a fakultatív vacsora és program, valamint az utasbiztosítás díját.

 

Fakultatív vacsora (3 fogásos): 2.700 Ft/fő/nap (jelentkezéskor fizetendő)

Egyágyas felár: 3.600 Ft/fő/éj

Belépő a Várba: teljes áru kb. 250 CZK, nyugdíjas 65 éven felül, gyerek, diák 26 éves korig kb.125 CZK

Fakultatív sétahajózás a Moldován: kb 200 CZK

 

Kellemes, élményekben gazdag utazást kívánunk!

 • Prága 5

 • Prága 2

 • Prága 1

 • Prága 11

 • Prága 7

 • karlovy-vary2

 • Prága 14

 • Prága 13

 • Prága 10

 • Prága 8

 • Prága 4

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!
Utazás adatai:

Utazás: PRÁGA – KARLOVY VARY
Időpont:
Jelenleg nem foglalható, kérjük érdeklődjön a +36-46/322-527-es telefonszámon!
Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés