PÜNKÖSD ÉS SÖRFESZTIVÁL PRÁGÁBAN 
Prága, Lednice, Pozsony
3 nap/2 éjszaka

Időpont: 2020. május 30-június 1.

Útvonal: Miskolc – Jászberény – Budapest – Pozsony – Prága – Brünn – Rajka – Jászberény — Miskolc

Utazás: komfortos légkondicionált autóbusszal

Szállás: Prágában 2-3 ágyas fürdőszobás szállodai*** szobákban

Ellátás: reggeli

Min.létszám: 44 fő

Program:

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban. Utazás a fenti útvonalon, rövid pihenőkkel. Útközben rövid séta Pozsony, az egykori magyar királyi koronázóváros szépen felújított magyar emlékezetű várában, ahonnan szép kilátás nyílik a Szt. Márton koronázó dómra, Pozsony hídjaira, és a vár alatt elterülő városrészre. Ezután meglátogatjuk a világörökségek közé tartozó csodaszép Lednicei várkastélyt. Majd utazunk tovább Prágába, elfoglaljuk szállásunkat.

2.nap: A reggeli utáni városnézésünket a prágai várban kezdjük. Itt található többek között a gótikus Szt. Vitus katedrális, a Szt. György szobor, a Régi Királyi palota, a Szt. György bazilika, a vár legfestőibb, legromantikusabb utcája, az Arany utcácska. Lesétálunk a Kisoldalra, Prága legnagyobb barokk templomához, a Szt.Miklós-templomhoz, majd a világhírű kőhídhoz, a Károly hídhoz érkezünk. A délután további részét a sörfesztiválon töltjük. (Aki nem szeretne részt venni a sörfesztiválon, az maradhat a városban, vagy pedig egyénileg visszatérhet a szállodához, ahol szintén van étkezési lehetőség. Az idegenvezető mindehhez segítséget nyújt.)

13. CSEH SÖRFESZTIVÁL, PRÁGA 2020

A legkiválóbb cseh sörök, a legjobb szakácsok, cukrászok remekei várják a látogatókat!
38 sörgyár több mint 70-féle söre pezseg a söröskorsókban. 200 fiatal, cseh népviseletbe öltözött fiú és leány áll a vendégek szolgálatára!
Megismételhetetlen atmoszféra fogadja Csehország legnagyobb, 10.000 ülőhellyel rendelkező sörsátrában.
A cseh éttermek és sörözők legkiválóbb séfjei készítik a helyi konyha specialitásait. Élő zene és hétvégi afterpartik szórakoztatnak. Érkezéskor a vendég fog kapni egy kártyát, melyre feltölthet egy meghatározott összeget, és azzal fizethet a fesztivál egész területén. Használata egyszerű, biztonságos és gyors.
Jöjjön szórakozni, enni, inni és találkozni másokkal! Jöjjön sörözni!

3.nap: Reggeli után folytatjuk városnézésünket a Világörökségi történelmi városközponttal büszkélkedő cseh fővárosba. Megismerkedünk a „városok királynőjének” nevezetességeivel: Vencel tér, Lőportorony és környéke: a szecessziós Reprezentációs Ház, a Karolinum, a Tyl Színház. Besétálunk a híres, ódon hangulatú Óvárosi térre, ahol a Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, amely immár több mint ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Indulás hazafelé a déli órákban. Hazaérkezés 23 óra körül.

Részvételi díj: 45.800 Ft/fő + utasbiztosítás

Egyágyas felár: 4.500 Ft/fő/éj

Fakultatív 3 fogásos vacsora: 300 CZK/fő/alkalom (helyben fizetendő)

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz-közlekedés, a 2 éjszakai szállás, a 2 reggeli és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a belépők, a fakultatív vacsora és program, valamint az utasbiztosítás díját.

Belépők költsége: kb. 440 CZK + sörfesztiválra: kb. 100 CZK
Fakultatív sétahajózás a Moldován: kb. 300 CZK

______________________________________________________________________________

Megjegyzés: Amennyiben a pünkösdi sörfesztivál elmarad, akkor Pünkösdkor helyette Karlovy Vary-ba megyünk/vagy 2020. június 12-14-ig a cseh és morva MINISŐRFŐZDÉK különleges fesztiváljára utazunk, amelyet a Prágai Vár kertjében tartanak meg!

  • bratislava-2590863_1280

  • slovakia-2781471_1280

  • bratislava-3246497_1280

  • chateau-lednice-3236590_1280

  • chateau-lednice-456600_1280

  • prague-1845560_1920

  • prague-2355458_1280

  • beer-3838811_1280

  • square-3698563_640

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!
Utazás adatai:

Utazás: Pünkösd és sörfesztivál Prágában
Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés