Rimini Riviéra: nyaralás kirándulásokkal

Időpont: 2019. július 23-28. (kedd-vasárnap)

Program:
1. nap (kedd): Indulás Miskolcról reggel 04:00 órakor, Budapestről reggel 06:00 órakor. Folyamatos utazás a Budapest – M7 – Maribor – Ljubljana – Trieszt – Padova – Bologna – Rimini útvonalon Gabicce Mare üdülőhelyre. Az utazás során kb. 3-4 óránként tartunk 20-30 perces pihenőket. A Rimini Riviérán található szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk meg. Szállásunk a Hotel Maremonti*** középkategóriájú tengerparti szálloda lesz.

2. nap (szerda): Egész napos szabadidő a tengerparton Gabicce Maréban. A szállodai strandszerviz ára nagyon kedvező: 10 euró egy napra (2 napágy és 1 napernyő). Aki nagyobb nyüzsgésre vágyik, a közeli Cattolica településről 20 perc alatt gyorsan és egyszerűen el tud utazni a 25 km-re található híres olasz üdülőparadicsomba Riminibe.

3. nap (csütörtök): Ezen a napon a reggeli után fakultatív kirándulásra indulunk a közeli San Marinóba. A világ leghíresebb miniállama egyben a legősibb máig működő köztársaság is, Szent Marinus 301-ben alapította. A világ egyik legkisebb országa az Appenninek 500-750 méter magas kiszögellésein helyezkedik el. Ez a földrajzi adottság különös atmoszférát és szédítő magasságot kölcsönöz az óvárosnak. A fél napos program után visszatérünk Gabicce Maréba. A kiránduláshoz min. 20 fő jelentkezése szükséges.

4. nap (péntek): Egész napos szabadidő a tengerparton.

5. nap (szombat): Egész napos szabadidő a tengerparton. Fakultatív kirándulás Urbinóba. Az umberek alapította ősi város több ezer éves történelemmel büszkélkedhet. Legfőbb látnivalói a XVI. századi Dózsa Palota, Raffaello háza és a reneszánszkori dóm. A világörökségi helyszínnek számító urbinói óvárosból csodás panoráma nyílik Marche régióra. A program után visszatérünk a szálláshelyre. A kiránduláshoz min. 20 fő jelentkezése szükséges.

6. nap (vasárnap): Reggeli után elhagyjuk a szállásunkat és megkezdjük a hazautazást. Délelőtt Ravennában tartunk megállót, ahol megtekintjük Ravenna ókeresztény és bizánci műemlékeit, köztük a világhíres mozaikokat. Délben folytatjuk utunkat és rövid pihenőkkel folyamatosan utazunk a Ravenna – Bologna – Padova – Trieszt – Ljubljana – M7 útvonalon Budapest és Miskolc felé, ahová a késő esti órákban érkezünk majd meg.

 

Részvételi díj: 94.900 Ft/fő (gyerek ár két felnőttel egy szobában harmadik ágyon 89.900 Ft/fő). Jelentkezéskor 37.900 Ft/fő előleg fizetendő.

Az ár tartalmazza:

  • Utazás légkondicionált autóbusszal
  • Szállás 5 éjszakára *** tengerparti szálloda kétágyas szobáiban reggelivel
  • Utaskísérő idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza:

  • Helyi idegenforgalmi adó öt éjszakára 7.50 euró/fő (kötelező)
  • Félpanziós felár 20.000 Ft/fő (5 vacsora) fakultatív
  • Egyágyas felár 28.500 Ft/fő (fakultatív)
  • Utazási biztosítás 4.000 Ft/fő fakultatív
  • San Marino kirándulás kb. 15-20 euró/fő (min. 20 fő)
  • Urbino kirándulás 15-20 euró/fő (min. 20 fő)
  • Strandszerviz (2 napágy, 1 ernyő) kb. 10-14 euró/nap

 

Felszállási lehetőségek:

Miskolc, Búza téri görögkatolikus templom melletti parkoló 04:00

Budapest, Krisztina körút Déli pályaudvarral szemben található vasúti kocsis étterem melletti buszmegálló 06:00

További felszállás az útvonal mentén előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Utasfelvétel a fenti időpont előtt 15 perccel!

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!
Utazás adatai:

Utazás: Rimini Riviéra: nyaralás kirándulásokkal
Az utazás jelenleg nem foglalható. Kérjük érdeklődjön kollégánknál a 46/322-527-es vagy a 70/774-1908-as telefonszámon!Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés