UNESCO Világörökségek Dél-Lengyelországban

KRAKKÓ-WIELICZKA-ZAKOPANE-NOWY TARG

Bomba áron!

 

Időpont: 2019. július 6-8. (3 nap/2 éjszaka)

ÚtvonalMiskolc -Kazincbarcika -Bánréve -Rozsnyó -Poprád -Javorina -Nowy Targ- Wieliczka -Krakkó- Zakopane -Poprád -Rozsnyó -Kazincbarcika -Miskolc

Utazás:     komfortos, légkondicionált autóbusszal

Szállás:  Krakkóban szálloda* 2+2, 2+3 ágyas szobáiban (minden 2 szobához tartozik egy fürdőszoba és egy külön WC) www.turystyka-krakus.com.pl/index_hu.php

Ellátás:   félpanzió (2 büféreggeli, 2 menüvacsora)

Min.létszám: 40 fő

 

Program:

1.nap: Indulás reggel 5 órakor Miskolcról, a Búza térről a Görögkat.tmplom melletti parkolóból.   Utazás a Szlovák paradicsom, a Magas Tátra festői tájain keresztül Nowy Targ-ba. A nagy piac gazdag kínálatából jól bevásárolhatunk,, hiszen a ruhaneműtől kezdve a finom tejkaramellán keresztül a lábbelikig minden kapható nagyon kedvező áron. Majd  a Wieliczkai Sóbányához érkezünk, ahol megtekinthető az UNESCO Világörökségi listájára elsők között, 1978-ban felvett világhírű 700 éves sóbánya turisták részére megnyitott része. A szállás elfoglalása, majd vacsora.

2.nap: Reggeli. Városnézés Krakkóban, a lengyel királyság egykori fővárosában. Majd a Wawelbe, a lengyel királyok hajdani várába érkezünk, amely – a krakkói Óvárossal együtt – 1978-tól szerepel a Világörökségi listán. Ismerkedés az Óvárossal: a főtér, a Rynek a Mária templommal és a Posztócsarnokkal, Jagelló Egyetem. Séta a Planty-n, az Óvárost körülvevő parkgyűrűn, szabadprogram. Látogatás Lagiewniki-be, az Isteni Irgalmasság templomához, ahol a magyar kápolnát is megnézhetjük. Délután fakultatív program: 1 órás látogatás dottóval (kisvonattal) magyar nyelvű vezetéssel a krakkói Zsidónegyedbe (kb. 40 Zl/fő). Vacsora, szállás az előző napi helyen.

3.nap: Reggeli után Útban hazafelé megállás a varázslatos faépületeiről ismert üdülőhely, Zakopáne központjában. Közös séta, majd vásárlási lehetőség a piacon és a környező utcákban található boltokban (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok, tejkaramella, csokoládék). A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolni és vásárolni is lehet. Finom csokoládé vásárlására ajánljuk a krakkói Wawel Csokoládégyár mintaboltját. Érdemes ebédre megkóstolni valamelyik lengyel nemzeti ételkülönlegességet az egyik jellegzetes zakopanei karczmában, és leöblíteni egy korsó finom lengyel sörrel. A zakopanei piac végében található a Gubalowka felvonó (kb. 23 Zl/fő), mely 1128 méterre szállítja a kirándulókat. A hegy csúcsáról szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk.

Hazaérkezés este 22 óra körül.

A programok sorrendje a helyi viszonyok függvényében változhat!

 

Részvételi díj: 34.900 Ft/fő + utasbiztosítás

Egyágyas felár: 10.000 Ft/fő/2 éj

2 ágyas, saját fürdőszobás szoba felára: 6.000 Ft/fő/2 éj (korlátozott számban, csak lekérésre)

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz-közlekedés, a 2 éjszakai szállás, a 2 reggeli, a 2 vacsora és az idegenvezetés költségét.

Nem tartalmazza a helyi adó, a belépők, a fogaskerekű vasúti jegy (kb.23 Zl/fő) és az utasbiztosítás díját.

 

Fakultatív program: dottóval a Zsidóvárosba kb. 40 Zl/fő

 

 Kellemes, élményekben gazdag utazást kívánunk!

  • Varjas László, Dél-Lengyelország013

  • Varjas László, Dél-Lengyelország012

  • Varjas László, Dél-Lengyelország016

  • Varjas László, Dél-Lengyelország011

  • Varjas László, Dél-Lengyelország015

  • Varjas László, Dél-Lengyelország001

  • Varjas László, Dél-Lengyelország008

  • Varjas László, Dél-Lengyelország002

  • Varjas László, Dél-Lengyelország020

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!
Utazás adatai:

Utazás: UNESCO Világörökségek Dél-Lengyelországban
Az utazás jelenleg nem foglalható. Kérjük érdeklődjön kollégánknál a 46/322-527-es vagy a 70/774-1908-as telefonszámon!
Kapcsolattartó adatai:
Utastársak adatai:

1. utastárs

2. utastárs

3. utastárs

4. utastárs

További utastársak esetén kérjük a "Kérések" mezőben adja meg a neveket!

Az utazási feltételeket elolvastam, magam és utastársaim nevében elfogadom.
Szeretnék feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra is!


Biztonsági kérdés