Villámlátogatás Krakkóban és a Tátra fővárosában, Zakopánéban

 

Időpont:  Csoportoknak egyeztetett időpontban

Utazás:    komfortos, légkondicionált autóbusszal

Útvonal: Miskolc-Bánréve-Poprád-Krakkó-Zakopane–Miskolc-Mezőcsát

Szállás:   szállodában* 2+2 és 2+3 ágyas szobákban, ahol a 2 szobához tartozik egy zuhanyozó és külön WC. További információ magyarul is: www.turystyka-krakus.com.pl/index_hu.php

Ellátás:   félpanzió (büféreggeli, menüvacsora)

Min.létszám: 40 fő

 

Program:

1.nap: Indulás reggel 5 órakor Miskolcról, a Búza térről, a Görögkat.templom melletti parkolóból. Utazás rövid pihenőkkel a fenti útvonalon. Dél körül érkezünk meg Krakkóba. Ismerkedünk az ódon hangulatát megőrző, sok magyar vonatkozású emlékkel rendelkező várossal. A Wawel , a lengyel királyok hajdani vára –  a krakkói Óvárossal együtt – 1978-tól szerepel a Világörökségi listán. Megtekintjük a vár területén található katedrálist, tisztelgünk Báthory István síremlékénél (kb. 15 zloty). Sétálunk az Óvárosban: a Rynek és a Mária templom, a Posztócsarnok, a Jagelló Egyetem……Majd szabadidő, vásárlási lehetőség a Sukiennice (Posztócsarnok) gazdag kézműves, minőségi áruinak kínálatából. A szállás elfoglalása, vacsora.

2.nap:  Reggeli után indulás Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába, Zakopaneba. Séta a górál stílusú házak között, a híres fatemplom, a Kíválók temetőjének megtekintése. Majd fogaskerekűvel feljuthatunk a Gubalowka hegyre (kb. 23 zloty), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. A túra után finom helyi jellegű fogásokat kóstolhatunk akár egy lengyel málnás sör kíséretében. Azután irány a piac: ízletes, tradicionális sajtokat, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, ruhaneműket, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Késő délután – 16.30 körül – indulás haza, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Miskolcra 21 óra körül.

 

2019. évi árak tájékoztató jelleggel

Részvételi díj: 26.300 Ft/fő + utasbiztosítás

Egyágyas  felár: 5.000 Ft/fő

Külön fürdőszobás 2 ágyas szoba felára: 1.500 Ft/fő (csak lekérésre)

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszközlekedés, a szállás, a reggeli, a vacsora  és az idegenvezetés költségét.

Nem tartalmazza az utasbiztosítás és az esetleges belépők díját.

 

Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges az utazáshoz (14 év alatti gyermeknek is)!

 

Kellemes, élményekben gazdag utazást kívánunk!

  • krakow-934355_1920

  • krakow-1526667_1920

  • krakow-1038608_1920

  • Varjas László, Dél-Lengyelország020

  • mountains-2535842_1920

FONTOS!

Mielőtt megadná az online jelentkezéshez szükséges adatokat, kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) , a jelentkezéssel kapcsolatos és a hasznos tudnivalókat. Itt találhat információt az jelentkezés menetéről és szabályairól, valamint a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról!
Utazás adatai:

Az utazás jelenleg nem foglalható. Kérjük érdeklődjön kollégánknál a 46/322-527-es vagy a 70/774-1908-as telefonszámon!