Jelentkezés Menete

Online foglalás esetén csak ennyi a teendője:

Jelentkezés részletes menete:

Javasoljuk, hogy ha csak egy mód van rá, személyesen keresse fel irodánkat a jelentkezéssel kapcsolatos ügyek bonyolítása céljából. Ha semmiképpen nem tudja ezt megoldani, abban az esetben online a weblapról és e-mail-ben is jelentkezhet minden utunkra. A befizetést ebben az esetben is megteheti személyesen.

Ha online jelentkezik és van szabad helyünk a kért utazásra, jelentkezéséről e-mail-en egy ún. előzetes visszaigazolást küldünk, mely a következőket tartalmazza:

kérjük, jelentkezéskor figyelmesen tanulmányozza át az Általános Szerződési Feltételeket, ill. olvassa el a weboldalunkon található Hasznos tudnivalókat is. A Megrendelés és az Általános Utazási Szerződések nyomtatványt visszaigazoló levelünkben megküldjük.

Az értelemszerűen kitöltött, saját kezűleg aláírt dokumentumokat kérjük irodánk részére e-mail-ben, postán megküldeni, vagy személyesen leadni.

Fontos: az egy adott foglalási azonosító alatt szereplő szolgáltatások tekintetében elegendő egy (általában a foglalást intéző, ill. a részvételi díjat befizető) személynek elfogadnia és aláírnia az Utazási Feltételeket, az azonban valamennyi, a foglalásban szereplő utasra érvényes lesz.

Amennyiben már nincsen szabad helyünk a kért utazásra, azonnal értesítjük Önt és egyeztetjük a továbbiakat (megfelel-e egy másik időpont vagy egy másik út, szeretne-e várólistára feliratkozni, stb).

Miután megérkezett számlánkra az Ön által befizetett előleg, annak megtörténtéről befizetési igazolást küldünk.

Személyes eljárás esetén a fent említett okmányokat az irodában kapja meg.

A hátralék befizetésének határideje az út indulása előtt legkésőbb 30 nappal esedékes. Erről külön értesítést nem küldünk!

Az utazás indulása előtt kb. 1 héttel megküldjük az Utastájékoztatót, amely egyben a részvételi jegy szerepét is betölti. Ha módjában áll, nyomtassa ki. Ha valamilyen oknál fogva ezt nem tudja megtenni, akkor sincs probléma, a részvételi jegy elsősorban tájékoztató jellegű, Ön az utaslistán mindenképpen szerepelni fog.

A befizetés lehetséges módjai:

Számla adatok:

Számlatulajdonos
Euromiskolc Travel
Számlavezető bankunk
OTP Bank
Számlaszámunk
11734004 – 20479875

A Megrendelés/Jelentkezési lap kitöltésekor kérjük kiválasztani, melyik változat felel meg Önnek.

Összefoglalva:

Köszönjük megrendelését!